27 marca 2010, 20:15
No to kontynuujemy odchudzanie z Dukanem na nowym wątku...
Będzie lepszy...:))
i lepiej będziemy chudły
- Dołączył: 2009-06-12
- Miasto: daleko
- Liczba postów: 2261
29 marca 2010, 17:32
o masz!!!!
kawę na raz łykłabym :) a o ciastku nie wspomnę, ale że jestem na diecie to grzecznie podziekuję:):):)
- Dołączył: 2010-02-03
- Miasto: -
- Liczba postów: 10499
29 marca 2010, 17:39
Tak za mną łazi, ale nagapić się tylko mogę i na tym koniec hehe
- Dołączył: 2010-02-03
- Miasto: -
- Liczba postów: 10499
29 marca 2010, 17:41
Idę grzać gary bo małż powrócił
![]()
Zajrzę do Was wieczorkiem, pa.
- Dołączył: 2009-06-12
- Miasto: daleko
- Liczba postów: 2261
29 marca 2010, 17:43
ale...mam dobry przepis na ciasto i teraz na święta będe piekła.....
tak tak wiem jabłka są zabronione ale jak już grzeszyć to jabłkami a nie czymś gorszym...
więc to jest biszkopt jak najbardziej upieczony według przepisu Dukana a na to starte jabłka podgrzane na wolnym ogniu ze słodzikiem i wsypaną żelatyną..... takie gorące wlewamy na biszkopt a na koniec jogurt naturalny wymieszany ze słodzikiem i żelatyną wlane również na jabłka (juz zastygnięte w lodówce)....
pycha.... i tak jak mówię to przepis dla tych którzy postanowili grzeszyć na święta ![](//filesrr.vitalia.pl/gfx/smileys/hot.gif)
- Dołączył: 2009-06-12
- Miasto: daleko
- Liczba postów: 2261
29 marca 2010, 17:45
acha bo teraz pora powrotów się zbliża....więc i ja pójde gary grzać hihihihih może i mój przyczłapie w miarę wcześnie...
- Dołączył: 2009-09-09
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 754
29 marca 2010, 17:49
serniczek w piecu zobaczymy co będzie z niego
- Dołączył: 2009-06-29
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 3873
29 marca 2010, 17:54
wróciłam ;) Załatwiłam wszytko co chciałam, teraz tata bawi się swoim nowym telefonem który dostał ode mnie, bo ja mojego kochanego jabłuszka na nic nie zamienię ;p
Mam do was pytanko, może macie jakiś fajny dukanowy przepis na sałatkę z surimi? Wiem że w internecie jest tego dużo ale jak wy coś polecicie to na pewno będzie dobre ;)
- Dołączył: 2009-09-09
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 754
29 marca 2010, 17:56
ja jadam surimi tylko na parze tak po prostu wrzucam trzymam chwile i juz nawet nie doprawiam po prostu je uwielbiam
- Dołączył: 2010-03-12
- Miasto: Elbląg
- Liczba postów: 48
29 marca 2010, 18:37
czesc kobietki.... słuchajcie czym zagęscic bigosik z młodek kapusty????
- Dołączył: 2009-06-12
- Miasto: daleko
- Liczba postów: 2261
29 marca 2010, 18:45
zagęściłabym to delikatnie mąką kukurydzianą, bądź majzeną, w zależności do którego z produktów masz dostęp...