Temat: Plan Protal ,dieta dla osób dojrzałych.Tutaj sie wspieramy


> Renia tak zrobiłam jak mówisz moge zajrzeć jeszcze
> raz ale tak zrobiłam i ja mam Mariolkę w swoich
> znajomych, to portal coś winny...
>jeszcze raz to zrób bo kazałam jej kliknąc na zaproszenie Ciebie
Widzę Mariolko, że Ty faktycznie na maxa wykorzystujesz ten cud techniki. Na myśl by mi nie przyszło budyń w mikrofali gotować. Przecież to trzeba mieszać.
> Mariolka ja mam cię w swoich znajomych sprawdź w
> pamiętniku moim , już odblokowałam
>
Danusiu u mnie tak pisze.....Twoje zaproszenie oczekuje na akceptację
Ja mam długo mikrofalę ale tylko używam do podgrzewania potraw... ale widzę że Mariola mnustwo rzeczy tam przyrządza...pewnie i ja tak zacznę robić...
> Widzę Mariolko, że Ty faktycznie na maxa
> wykorzystujesz ten cud techniki. Na myśl by mi nie
> przyszło budyń w mikrofali gotować. Przecież to
> trzeba mieszać.
>
ale  w każdj chwili mozna otwożyć i zamieszać    wychodzi   super
   
nie moge kliknąć zaproszenia bo tam pisze, że ona jest moim znajomym i ja mam Mariolke w swoich znajomych
Pasek wagi
Ja też mam mikrofalę i dość częto z niej korzystam. Ale mialam gości chcialam ich ugościć jablecznikiem na cieplo z bitą śmietaną. Jak się dowiedzieli, że jablecznik z mikrofali, podziękowali i nie zjedli. Są wielkimi przeciwnikami mikrofal, powiedzieli, z nie będą lykać mikrofal bo jeszcze w organiżmie drgają i powodują raka. Glupio mi się zrobilo.
to jednak wina portalu, bo mam w poczcie, że Mariolka zaakceptowała moje zaproszenie i nie mam co klikać ...
Pasek wagi
Np taką rybę zrobię sobie w mikrofali na talerzu z duralexu i od razu na stół, bez żadnych rondli i innych narzędzi.
Helenko  kiedyś nawet  robiłam grzanki ze starego chleba w  mikrofali   ale  wychodziły tak pyszne i chrupiące że przestałam robić bo potrafiłam zjeść  grzanki zrobione z  połowy  chleba  hahaha na raz ale jak dzieci były małe  i przyprowadzały znajomych  do domu  to ima zawsze  to robiłam i zajadały  wszystkie ż aż uszy sie trzęsły

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.