- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
22 marca 2009, 15:57
7 lutego 2010, 10:20
7 lutego 2010, 11:33
Aga- Slonce- wysle Ci mailem link na Dorote- dziewczyne, ktora jest po prostu cudowna jesli chodzi o pieczenie- niesamowite i przetrudne ciasta rozbiera na czynniki pierwsze i tak wszystko opisuje, ze dziecko by zrobilo.
Albo czekaj- tu wpisze- moze inne kobietki tez skorzystaja- wkrotce ma wyjsc jej pierwsza ksiazka:)
7 lutego 2010, 11:36
7 lutego 2010, 13:15
7 lutego 2010, 13:16
7 lutego 2010, 13:23
Co sie martwisz- w niedziele mozna mieso jesc:)
Juz wkrotce sie zagoi, tylko po to by cos innego szykowac i sie skaleczyc- tak to juz jest.
Jesli chodzi o pingwiny, to mozesz je zrobic z masy cukrowej- Do zakupienia w Asda Tesco i innych supermarketach- Icing Sugar- ale!!! nie wolno jej klasc na kremy smietanowe bo sie rozpusci i zrobi mase zaciekow. Chyba ze poukladasz je na spodzie na deseczne, albo zabarwisz marcepan, okryjesz tort marcepanem, a potem masa cukrowa. Na to wtedy dopiero figurki cukrowe.
Albo!!! Eureka- Pingwinki cukrowe zjezdzajace na nartach marcepanowych?? poukladane na torcie na 20 min przed podaniem powinny wytrzymac bez problemu:)
7 lutego 2010, 13:29
http://www.youtube.com/watch?v=VUa_aMVuBfA
Malgosiu- tu wszystko o pingwinkach- nie jest to masa smietanowa, ale zupelnie tak samo sie wykonuje