Temat: Skakankomania - podróż dla skaczących xD EDYCJA 11 ^^ !!!

No to lecimy z 11 edycją ^^

Zapraszam chętnych do wspólnej rywalizacji i świetnej zabawy, bo kondycję to już niektóre uczestniczki mają rewelacja :)

Wiadomo, nieobecności zgłosić, a jeśli ktoś stwierdza, że nie chce brać udziału po kilku dniach, niech da znać, to go skreślimy z listy uczestników ;)

Edycja 10 



Zasady takie jak w poprzednich edycjach ;)

* zaczynamy od trasy 1. Bergen - Stavanger 222 km
* skaczemy po kolei wg podanych etapów
* 1 km - 1 skok
* każda osoba ma przed sobą podróż wynoszącą 19 860 km ;)
* skaczemy dowolnym stylem
* nie ma dziennych limitów i skaczemy wg swoich możliwości

W czasie akcji nie zapominajcie o :
* numerze z listy !!!
* dacie
* liczby skoków

Np. Nr 1
21.11.
222/222
200/252

Trasa:

1. Bergen - Stavanger 222 km
2. Stavanger - Kristiansand 252 km
3. Kristiansand - Oslo 322 km
4. Oslo - Uppsala 585 km
5. Uppsala - Stockholm 71 km
6. Stockholm - Malmo 613 km
7. Malmo - Odense 213 km
8. Odense - Aalborg 255 km
9. Aalborg - Kiel 378 km
10. Kiel - Rotterdam 650 km
11. Rotterdam - Rennes 793 km
12. Rennes - Toulouges 1 019 km
13. Toulouges - Lisbona 1 496 km
14. Lisbona - Cartagena 1 063 km
15. Cartagena - Barcelona 724 km
16. Barcelona - Lyon 818 km
17. Lyon - Paryż 466 km
18. Paryż - Bern 586 km
19. Bern - Palermo 1 885 km
20. Palermo - Palma 2 167 km
21. Palma - Warszawa 2 696 km
22. Warszawa - Berlin 695 km
23. Berlin - Katowice 522 km
24. Katowice - Gdańsk 601 km
25. Gdańsk -  Zakopane 768 km

RAZEM : 19 860 km

Zaczynamy od 21.11.2011 roku!!!
uzupełnione ;)
Nr 10
222/222
230/252 :)
zapomniałam daty napisać 21.11.2011 ;)
nr.11
22.11

1) 222/222
2) 252/252
3) 322/322
4) 585/585
5) 71/71
6) 613/613
7) 213/213
8) 255/255
Pasek wagi
nr 8
22.11

222/222
252/252
322/322
585/585
71/71
613/613
Pasek wagi
nr6
22.11.2011
404/585

nr 7

22.11.2011

252/252 - trassa druga

uzupełnione :)
nr 18
22.11.
3. 322/322
4. 30/585 
Pasek wagi
3.322/322
4.585/585
5.71/71
6. 48/613

:)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.