- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
27 marca 2018, 19:04
Dostalam od mamcis sernik domowy, malo cukru, duzo sera kruchy spod ale cienki. Ike przyjac kcal za 100g? Myslicie ze 300 bedzie bezpiecznie?
Edytowany przez Lisebeth 27 marca 2018, 19:05
27 marca 2018, 19:08
Dałabym 350kcal
27 marca 2018, 19:08
http://www.ilewazy.pl/produkty/page/1/q/sernik - i wybierz sobie najbardziej podobny :)
27 marca 2018, 19:29
wszystkie ciasta jakie do tej pory sprawdzałam pod katem kaloryczności miały 350-400 kcal. Takie zwykłe ciasta domowe czy kupne.o przeciętnej słodkości i tłustości.
27 marca 2018, 20:29
weź od mamy przepis, wpisz nową potrawę w fitatu i będziesz wiedziała. Albo skorzystaj z ilewazy.pl i wybierz sernik np o większej kaloryczności ;-)
27 marca 2018, 20:56
sernik sernikowy nierowny .. moze miec 250, a moze miec i kolo 500. musialabys znac konkretne proporcje poszczegolnych produktow. takie ogolniki nic tutaj nie mowia. malo cukru, ale moze tluszczu mamcia nie zalowala. spod cienki, ale za to sera niemalo (jaki ten ser?).
Edytowany przez jablkowa 27 marca 2018, 20:56
27 marca 2018, 23:27
No i jajka na pewno też w sporej ilości, poza tym ciężko uwierzyć w mało cukru bo co to jest mało- łyżka?, a do sernika pewnie ze szklanka albo lepiej zwł licząc ciasto :)) tłuszczu też sporo w całości, sernik to sernik-dietetyczny na pewno nie jest.
28 marca 2018, 07:51
Celuj w 350