Temat: Wymiana strony w pracy o twardej oprawie

Po wydruku pracy zauważyłam, że jeden jedyny rysunek nie jest ujęty w spisie rysunków. O ile z pracą bindowaną nie będzie problemu z podmianą spisu, tak w oprawie twardej... da się  to zrobić bez uszkadzania okładki/kartek? Praca nie jest klejona, jest zaciskowa.

Hmmm nie probowalam. A nie masz w tej pracy numerow storn lacznie z tymi wygenerowanymi z apd? Jak wiec chcesz to zrobic? 

Te okładki zaciskanie zawsze można otworzyć, gorzej jak użyto kleju.

hiatuss napisał(a):

Hmmm nie probowalam. A nie masz w tej pracy numerow storn lacznie z tymi wygenerowanymi z apd? Jak wiec chcesz to zrobic? 

Nie na każdym uniwerku tak mają. W niektórych np. najpierw się drukuje, oprawie, a dopiero potem przepuszcza przez antyplagiat. Apd w ogóle nie ma. Info z pierwszej ręki, mój brat w tym roku bronił się na jednym z ASP :-)

.king. napisał(a):

hiatuss napisał(a):

Hmmm nie probowalam. A nie masz w tej pracy numerow storn lacznie z tymi wygenerowanymi z apd? Jak wiec chcesz to zrobic? 
Nie na każdym uniwerku tak mają. W niektórych np. najpierw się drukuje, oprawie, a dopiero potem przepuszcza przez antyplagiat. Apd w ogóle nie ma. Info z pierwszej ręki, mój brat w tym roku bronił się na jednym z ASP :-)

Oo to dobrze wiedzieć. Dziwne procedury i kolejnosc. Namachac sie, drukować i oprawiac a dopiero pozniej weryfikowac :) Wiec recenzja dopiero po antyplagiacie?

No to jeszcze latwiej w takim razie ma autorka. Poprobowac a jak sie nie uda to bez problemu drukac nowa. W przypadku moich znajomych trzeba bylo usunac plik z apd, wgrac znowu, zaaceptowac przez promotora, zas wgrac recenzje i od nowa drukować i oprawiac...

Spis ilustracji jest ostatnią stroną w pracy.  Antyplagiat robi uczelnia po złożeniu pracy. 

Mam okładki zaciskowe bez grama kleju i się zastanawiam czy dałoby się tę jedną stronę zmienić.

No to da się, idź tam, gdzie oprawiałaś.

Pocieszyliście mnie, dzięki!

na 100% się da, tam gdzie oprawiałaś wymienią i nie będzie nawet śladu ;) więc na spokojnie :)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.