- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 listopada 2015, 10:14
Mam pytanie chce zamrozic krokiety. Mam to zrobic po usmazeniu czy jeszcze nie gotowe zamrozic potem bułka tarta i na patelnie.
Pytanie nr 2: czy moge zrobić farsz z kapusty pieczarek i sera? Nie lubie zbytnio grzybów a pieczarki by uszły....dziekuje z gory za odp. Kiepska ze mnie kuchara:-D
10 listopada 2015, 10:18
zrobiłabym 2 opcję, bo będzie w nich mniej tłuszczu
pytanie nr 2: no a dlaczego nie?
10 listopada 2015, 10:20
Pytanie nr 1.: Mroziłam w tych dwóch wersjach i potem były dobre.
Pytanie nr 2.: Kwestia gustu.
10 listopada 2015, 10:36
Ja jak robię krokiety to zawsze je mroze żeby było na kiedyś tam ;-) mroze przed usmazenjem potem po rozmrozeniu smaze je normalnie na patelni i moim zdaniem niczym nie różnią się smakiem od tych nie mrożonych
10 listopada 2015, 12:59
Zamróź nieusmażone, na smak samego naleśnika i farszu mrożenie nie wpłynie, ale już panierka jest zdecydowanie lepsza, jeśli się ją zrobi i usmaży na świeżo. Co do drugiego pytania to kwestia smaku, jeśli Ci taki farsz będzie smakował to droga wolna ;).
10 listopada 2015, 13:18
można taki i tak, ja mam zamrożone usmażone, ale jak odgrzewam to na patelnie nie dodaje dodatkowej ilości tłuszczu tylko na suchej, patelnia sama się trochę tłuści od krokieta. farsz z kiszoną kapustą i pieczarkami jest bardzo fajny, z serem nigdy nie jadłam
Edytowany przez paulinasraulina 10 listopada 2015, 13:18
10 listopada 2015, 13:43
oooo ile sie przyznalo ze wcinaja krokiety,niedobrze na diecie!!! chudnac ! zaraz Sylwek!!!
Edytowany przez lola7777 10 listopada 2015, 13:43
10 listopada 2015, 13:58
oooo ile sie przyznalo ze wcinaja krokiety,niedobrze na diecie!!! chudnac ! zaraz Sylwek!!!
Oj tam, sukienka ma się do mnie dopasować, a nie ja do niej :D