- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 listopada 2015, 21:44
Zależy co będziesz jadła do tego i czy w ogóle coś będziesz do tego jadła. Mi smakowało bardzo różowe wino, choć bez wstydu się przyznam, że nie pamiętam jego nazwy. Czewone słodkie polecam do słodkawych deserów (jeśli takie stosujesz) Wytrawne białe do szeroko pojętych obiadów (próbowałam do łososia smakuje doskonale.) Znawcą nie jestem, ale jeśli chcesz pić wino do "niczego" w sensie bez konkretnej potrawy to raczej nie jest to dobry ani smaczny pomysł, ale to może byc tez kwestia gustu, prawda? :D
5 listopada 2015, 22:00
Białe z motylkami na butelce jest bardzo miłe.
5 listopada 2015, 22:01
A do mięs polecam Vranavc - z Czarnogóry. Bardzo zacne wytrawne czerwone wino.