- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
4 listopada 2014, 21:00
hej, myślicie, że to dobry pomysł zrobić naleśniki z mąki z pszenicy durum (semolina)? W sensie, zastąpiłabym w całości zwykłą mąkę pszenną z przepisu
4 listopada 2014, 21:37
Ja do tej pory robiłam zwykłe, klasyczne naleśniki. Ale spróbuj zrobić tak jak piszesz i podziel się tym co wyszło
4 listopada 2014, 21:45
kiedyś znalazłam przepis na dietetyczne naleśniki, zamiast całego jajka tylko białko i na wodzie - masakra jakie to było niedobre
Edytowany przez b6ac5a8c2ea553d9afd0cfa0da5427dd 4 listopada 2014, 21:45