- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
8 lipca 2014, 21:08
Chciałabym kupić mamie nową brytfannę bo coś wspominała że stara juz jest na wykończeniu. Kompltenie się jednak na tym nie znam....widziałam na allegro emaliowane, ceramiczne, żeliwne itd. Co wybrac?
8 lipca 2014, 21:15
ceramiczna, lub żeliwna- moja babcia taka ma i zawsze to co w niej ugotuje jest pyszne *.*
8 lipca 2014, 21:43
Kiedyś brytfanny były dostępne tylko emaliowane i zapewne taką ma Twoja mama więc taką jej kup, żeliwne są strasznie ciężkie ja mam problem z podniesieniem takiej pustej..., powłoka ceramiczna niestety nie jest taka trwała jak emalia.
8 lipca 2014, 21:52
Ja bym się chyba zdecydowała na emaliowaną. Mamy w domu kilka, od wielu wielu lat i cały czas się sprawdzają. Ceramicznych nie próbowałam więc nie wiem, a jeśli o żeliwne chodzi to tak jak wyżej, jest cholernie ciężka sama w sobie, a gdzie jeszcze wypełniona. Więc wzięłabym to pod uwagę, bo mama może mieć problem z użytkowaniem.
Edytowany przez 19cbfbcc01d4aad26ab2b6d9864760d9 8 lipca 2014, 21:53