20 stycznia 2014, 14:58
jaglana.gotuje w wiekszej ilosci
rano chciałabym zrobic jaglanke z jabłkiem cynamonem ,na ciepło
jak podgrzac bez mikrofali;) dolac wody i jeszcze podgotować,albo mleka?
- Dołączył: 2013-03-29
- Miasto: Legionowo
- Liczba postów: 1895
20 stycznia 2014, 15:00
Jabłko podduś na odrobinie wody (dodatkowo ono puści sok), a potem do wszystkiego dodaj kaszę, niech wchłonie ten sok z jabłka. Ja dodaję jeszcze kilka rodzynek i cynamon :) Smacznego
20 stycznia 2014, 15:03
Może na suchej patelni? Tylko ostrożnie, żeby nie przypalić.
- Dołączył: 2011-12-10
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 1173
20 stycznia 2014, 15:07
W garnku na odrobinie wody, albo na soku z jabłka.
20 stycznia 2014, 15:39
Przelewam wrzątkiem na sitku, ale robię tak z gryczaną, jęczmienna, z ryżem i makaronem, z jaglaną nie miałam okazji.