- Dołączył: 2013-07-15
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 3906
12 grudnia 2013, 18:19
dziewczyny jak przygotować sos z mięsem wieprzowym żeby mieso było miekkie? dusilam juz i na oleju i wodzie soliłam pod koniec, dusilam pod przykryciem i bez, godzine a i tak było gumowe. macie jakieś rady?
- Dołączył: 2011-02-15
- Miasto: Syberia
- Liczba postów: 9620
12 grudnia 2013, 18:46
Ja gulasz robię dobre 3h, żeby było miękkie, kiedys się pokusiłam w woreczku upiec i starczyło 1,5h - nie znam sekretu tych, którym wystarcza krótszy czas.
- Dołączył: 2011-10-17
- Miasto: Pieszyce
- Liczba postów: 13334
12 grudnia 2013, 19:00
Moze mięso ze starej swini było?? A tak powaznie mi wystracza godzina a mięso robi sie mieciutkie. Nie wiem jak ja to robie. Wiem ze zamiast tłuszczu czesto podlewam moda i pod przykryciem. Tłuszcz tylko troche na poczatku.