Temat: modelki r.38/40

Znacie jakieś modelki, które uważane są za plus size? Ja znalazłam np. Robyn Lawley, czy Kate Urton (choć one wg. mnie nie są PLUS size, tylko mają normalne figury. Kate jest wręcz szczupła, tylko biust "dodaje" jej efektu "plus size").

Zaintrygował mnie przed chwilą program o tym w tv w porannych wiadomościach. Pokaze były zdjęcia modelek o normalnych kształtach lub nawet nieco z ciałkiem i naprawdę wyglądały baardzo kobieco i hot.
Miło jest z rana zobaczyć zdjęcia takich kobiet i jednak zauważyć, że nie tylko chudość czyni człowieka pięknym.. ;)

karolinka2703 napisał(a):

Mnie tam się podoba :D Myślę, że facetom na pewno nie przeszkadza jej "tłuszcz" :D
mi też ;) i też tak sądze.. "kochanego ciała nigdy za wiele" :D
....

Gruby brzuch ?!? To zazdrość czy może początki anorektycznego trybu myślenia ???

Dla mnie ma piękne kobiece kształty, bardzo bym chciała mieć taki "gruby" brzuch jak ona ! Jestem zniesmaczona niektórymi komentarzami jakie zostały w tym wątku zamieszczone ! 

Pasek wagi
Plus size to wszystkie, które nie mają rozmiaru bodajże 0. Więc można być chudym, ale jednak plus ;) Takie nazewnictwo.

To ja w takim razie wole być plus :D


Niby plus size, ale na wszystkich  fotkach w magazynach są tak ustanawiane, by wyglądać szczuplej...
Wg mnie to one mają normalne figury. Obczajcie sobie tą kobietkę, która aktualnie występuje w kampanii H&M (chociaż wszędzie o tym trąbią, a na stronie w ogóle nie ma zdjęć z nią :P)

A blondyna nie jest przypadkiem w pierwszej trójce jakiegoś tam rankingu najseksowniejszych kobiet świata? Ups, a jednak komuś podobają się te "grube" ,"spasione" brzuchy 

"Czytelnicy magazynu "DT" bezspornie uznali Kate Upton za najseksowniejszą kobietę świata. 20-letnia modelka i aktorka zyskała ponad 30 tysięcy głosów.(..) "

Jednak się "gruba" podoba :D

rozmiar 38 jest rozmiarem idealnym :) więcej ciała już mi się nie podoba,
chudsze dziewczyny / kobiety  b. często wyglądają jak nastolatki - zero kobiecości.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.