- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
3 grudnia 2012, 12:47
mam pytanie ,jak ekspedientki to robia ze tak szybko wydaja reszte?
zaczelam własnie praca jako kasjerka ,ale jestem z wykształcenia kucharka;/i troche mam problem bo wydaje reszte prawidło ale od razu w pamieci obliczam a kolezanki twierdza ze jak bedzie duzy ruch to sie pogubie bo ich w szkole uczono zeby zaczynac od wydawania napierw grosze itd,o co im chodzi ,nie kumam czaczy;/czy któras z dziewczyn moze mi te taktyke zaprezentowac bo w necie szukam i nie znalazłam;/
3 grudnia 2012, 13:17
3 grudnia 2012, 13:27
3 grudnia 2012, 13:36
3 grudnia 2012, 14:19
ja nigdy nie liczyłam sama, nie wyobrażam sobie na sezonie przy ruchu non stop liczyć, ja po prostu wpisywałam ile klient daje kasy i od razu pokazywała mi się reszta.
3 grudnia 2012, 14:23
chyba w kazdej pracy gdzie jest obrot pieniedzmi jest kasa fiskalna, a teraz juz chyba wszystkie kasy sa takie ze sie wbija ile klient dal i samo wyskakuje ile masz oddac reszty
3 grudnia 2012, 14:47