- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 lutego 2012, 12:31
Edytowany przez SexOnTheBitch25 6 lutego 2012, 12:35
6 lutego 2012, 17:03
6 lutego 2012, 17:05
jeśli upieracie się przy słodkich/półsłodkich to proszę bardzo... pijta co chceta, nie znam się zupełnie bo ledwo mi przez gardło przechodzi. A jak ktoś mi mówi, że Witosha nie jest ciężka, to ja się pytam skąd on wina bierze. Witosha, szczególnie ta w ciemnej butelce smakuje jak kiepska nalewka i nawet wielbiciele słodkiego wina nie wypiją jej inaczej niż pół na pół z wodąZ wytrawnych mogę w Tesco polecić wino Kumala albo Bordeaux France - poniżej 20złJa osobiście uwielbiam wszystkie Frontery, Sutter Home, Cudge Creek, a moim absolutnie ukochanym winem jest australijski Shiraz - Yellow Tail.Carlo Rossi... nie wiem skąd się bierze to uwielbienie... w czerwonym na sam koniec czuć tylko siarę, aż twarz wykręca. Kupiłam raz i nigdy w życiu nie wydam już 18 zł na takie g...no. Już w Biedro za 10-15zł kupowałam lepsze. A różowe CR to fajny sikacz. Taki soczek bez konkretnego smaku. Co kto lubi.
6 lutego 2012, 17:10
6 lutego 2012, 17:35
jak wino, to wytrawne!
Z białych najchętniej charrdonay, z czerwonych uwielbiam carmenerę, lubię też cabernet-savinion.
Gardzę merlotem oraz słodkimi, półsłodkimi i różowymi.
Wyższości win wytrawnych nad innymi bedę bronić jak niepodległości,a Carlo Rossi różowe to sikacz, czerwone sama chemia a białe nie ma smaku!
6 lutego 2012, 17:36
7 lutego 2012, 17:35
MICHAEL z biedronki ;P
(żart)
ogólnie czerwone wytrawne samorobne. winogorna albo wiśnie. tyko trzeba uważac bo czasem sufit jest czerwony podczas robienia wlasnego wine:) i najlepsze młode wino :D uderza do głowy oj uderza, ale ten aromat...