30 grudnia 2011, 10:29
a dokładniej gyros, ile może stac przed zjedzeniem ? chodzi o to, ze impreza dopiero jutro o 20 a ja musze ja zrpboc dzis wieczorem ok 19 bo jutro nie bedzie czasu ... i jeszcze ja musze dowiezc autem 1,5 godziny drogi :/ wytrzyma? czy moze byc nie smaczna?
30 grudnia 2011, 10:32
dzieki bo juz sie martwilam ;p
- Dołączył: 2011-12-26
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 3446
30 grudnia 2011, 10:33
moze stac spokojnie w lodowce . Przejdzi i bedzie smaczniejsza,wiem z doswiadczenia
30 grudnia 2011, 10:39
Ona jest najlepsza jak postoi, ja robię jutro rano, ale jak zrobisz dziś wieczorem to też będzie dobrze :)
30 grudnia 2011, 10:39
Zdecydowanie lepiej zrobić wcześniej :) przynajmniej wszystkie warstwy przejdą, włóż ją do lodówki a nic się z nią nie stanie.
30 grudnia 2011, 10:40
piers z kurczaka, kukurydze, ogorki, cebule, keczup, majonez, kapuste pekinska
a to sa rozne przepisy na gyros?
Ty co dodajesz?
- Dołączył: 2010-11-04
- Miasto: Dubaj
- Liczba postów: 5318
30 grudnia 2011, 10:42
Są różne składniki. Ja dodaję do sosu jeszcze czosnek i mielona paprykę, a do warstw zielony groszek.
- Dołączył: 2011-12-26
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 3446
30 grudnia 2011, 10:43
wlasnie spotkalam sie ostatnio z innymi przepisami. Ja robie tak samo jak Ty.
30 grudnia 2011, 10:43
Bibiannaa napisał(a):
wlasnie spotkalam sie ostatnio z innymi przepisami. Ja
tak samo jak Ty.
a jakie warstwy ukladasz? bo ja dawno robilam i pierwsza to wiem, ze mieso potem cebula, kukurydza, keczup, majonez kukurydza ??? eh ...