Temat: Najlepsza siec pizzerii

Czesc  dziewczny:)
Gdzie wedlug was jest najlepsza pizza?chodzi mi o sieci jak np: "Gruby Benek", "Pizza Hut"itp:)?
aguniek1988- pytanie było która pizza NAJLEPSZA  a nie najtansza.....
Pasek wagi

> aguniek1988- pytanie było która pizza NAJLEPSZA  a
> nie najtansza.....

 

heheheh :PP

 

 

U mnie w mieście była Dominium,ale splajtowała :P nie zdążyłam spróbować heheheh.

 

Pizza Hut też jest - Raz jedliśmy i czy ja wiem,czy jakaś rewelacja?

Da Grasso - Pyszna ;-) Akurat wczoraj sobie zamówiliśmy :-))) zawsze gratis 2 sosy dają. I jest bardzo dobra.

 

 

> fujjjjjjjjj pizza hut jest okropna! byłam tam 3
> razi i zawsze wszystko starenajlepsza jest
> PRESTO!!!

Presto też sieciówka? Nie wiedziałam :P popieram mają pyyszną pizzę i hamburgery ;-)

 

K2 - parę lat temu raz jedliśy, pizza smaczna ,ale te boki takie wielkie i suche,że jeść się nie dało.

 

 

Pasek wagi
 najbardziej lubie pizze z Da Grasso :) 
Pasek wagi
jak ktos nie potrafi czytac ze zrozumieniem to juz nie moja wina. gdyby mi pizza nie smakowala to bym jej nie zamawiala. a ze wzgledu na to ze jestesmy wielka dziura malo mamy fajnych lokalow, a ja sa sieciowki to ceny az przerazaja
jaka pizza by nie byla to i tak jeden pies. wazne zeby nie byla spalona deska i zakalcem. nie zauwazylam zbytniej roznicy w jakosci pizzy. wszystkie pizzerie maja to samo. gdyby ich ciasto nie bylo smaczne to kazdy by zostal w domu. sosy moga sie roznic ale ja sos moge zrobic samemu. my przepadamy za czosnkowym. do jogurtu daje 2,3 lyzki majonezu, przyprawy i duzo czosnku.

kiedys zrobilam ciasto na pizze z ziemniakami i cala wyszla puszysta jak brzegi od pizzy z lokalu. gdybym miala piekarnik u narzeczonego to robilabym taka non stop
> jak ktos nie potrafi czytac ze zrozumieniem to juz
> nie moja wina. gdyby mi pizza nie smakowala to bym
> jej nie zamawiala. a ze wzgledu na to ze jestesmy
> wielka dziura malo mamy fajnych lokalow, a ja sa
> sieciowki to ceny az przerazaja


ale pisałaś wyłącznie o aspekcie finansowym a to nie o to chodziło autorce pytania ....
Pasek wagi
> jaka pizza by nie byla to i tak jeden pies. wazne
> zeby nie byla spalona deska i zakalcem. nie
> zauwazylam zbytniej roznicy w jakosci pizzy.
> wszystkie pizzerie maja to samo. gdyby ich ciasto
> nie bylo smaczne to kazdy by zostal w domu. sosy
> moga sie roznic ale ja sos moge zrobic samemu. my
> przepadamy za czosnkowym. do jogurtu daje 2,3
> lyzki majonezu, przyprawy i duzo czosnku.
>
>
>
> kiedys zrobilam ciasto na pizze z ziemniakami i
> cala wyszla puszysta jak brzegi od pizzy z lokalu.
> gdybym miala piekarnik u narzeczonego to robilabym
> taka non stop


a że ktoś nie ma wysublimowanych smaków to też nie moja wina
Pasek wagi
pizz z telepizzy nie lubie, ale jedna wprost uwielbiam - barbecue (z sosem slodko-kwasnym; naprawde polecam!), oczywiscie gruby benek, ale tam sama komponuje pizze (najczesciej: extra ser [bo u nich naprawde jest EXTRA ser :D], brokuly, kurczak, pieczarki, papryka) i w da grasso nr 4 - capricioza :D
Oryginalna wloska pizza :-)
podejrzewam ze ciasta na pizze maja dostarczone z jakis punktow. budki z hamburgerami tez przeciez nie pieka pieczywa. frytki nie sa z wystruganych ziemniakow tylko mrozone.

robia konkurencje i liczy sie szybkosc i cena.

z da grasso mowili mi godzina dwie na dostarczenie pizzy. z pizzeri 108 dostaje pizze po ok 30 minutach. daja 60 minut ale zwykle bywa ze sa przed czasem. ost mielismy na liczniku 29 min do konca i slysze dzwonek do drzwi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.