- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
1 sierpnia 2020, 16:57
Robie remont i bardzo podobaja mi sie białe płytki cegielki z biala fuga. Obawiam sie jednak bialej fugi w kuchni gdyż codziennie gotuje. Czy może ktoś ma biale plytki z biala fuga w kuchni i może sie wypowiedzieć jak taka fuga sie spisuje przy codziennym gotowaniu?
1 sierpnia 2020, 22:27
Ja mam w kuchni białe kafle i fugę normalnej grubości od 3 lat i jest taka sama jak te 3 lata temu. Normalnie ja myję.
1 sierpnia 2020, 22:29
a gotujesz codziennie w duzych ilosciach?hm... a ja mam białe kafle i białe fugi, mają już chyba z 15 lat i wszystko z nimi ok
codziennie w dużych ilościach to raczej nie, ale obiady dla dwóch osób prawie codziennie. Jakby miało się z nimi coś dziać to przecież przez taki czas by się działo
1 sierpnia 2020, 22:58
A musisz mieć koniecznie tą fugę? Tam gdzie ja widziałam te białe cegiełki były układane bez fugowo...
2 sierpnia 2020, 09:45
Mamy białe płytki i białe fugi w kuchni już 5 lat i jest ok nie są w złym stanie. Przed pierwszym użyciem potraktowaliśmy je specjalnym preparatem do fug który impregnuje. Fugi mamy cieniutkie.
2 sierpnia 2020, 10:18
Czy moglabyś zamieścic kilka zdjęć? :-)Ja mam z jasnoszarą.
ja tez mam .nawet panowie w sklepie od razu odradzali białą
2 sierpnia 2020, 12:55
mam biale kafle z bialymi fugami od ok 3 lat. Zaimpregnowalam od razu po polozeniu. Gotuje duzo, wystarczy przetrzec na mokro i sa czyste.
2 sierpnia 2020, 14:12
Czy pamiętasz czym impregnowałaś?
Zwykly impregnat do fug kupiony w markecie budowlanym, nie pamietam firmy niestety. Nakladalam dokladnie na fugi twardym malym pedzelkiem do malowania farbami.
2 sierpnia 2020, 14:15
Zwykly impregnat do fug kupiony w markecie budowlanym, nie pamietam firmy niestety. Nakladalam dokladnie na fugi twardym malym pedzelkiem do malowania farbami.Czy pamiętasz czym impregnowałaś?
wystaczy raz nalożyć na fugę na całezycie? Czy np. jak smaże coś i olej oleci na fuge to w nią nie wsiąknie i nie bedzie nic widać? Czy jak robie sok z buraka i kapka poleci na fuge, też nic nie bedzie widac?