- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
16 października 2018, 18:07
Czy ktoś ma gofrownicę z lidla i może mi powiedzieć: jaką ma moc i czy dopieka gofry na chrupko z obu stron? Tylko szczerze. Teraz są tam w promocji opiekacze (gofrownica, grill, sandwicher) 3 w 1 o mocy 750W, a czytałam, że gofrownica powinna mieć minimum 1000 żeby dobrze upiec gofra i zastanawiam się czy to jest coś warte. Samej gofrownicy nie chcę, samego opiekacza też nie, ale i to i to w jednym bym chciała, a nie widziałam nigdzie takiego z większą mocą.
16 października 2018, 20:17
dobrze ze trafilam na ten watek, gofry snia mi sie po nocach i chcialam juz sobie kupic wlasne urzadzenie
16 października 2018, 22:46
mam i polecam, gorfy , kanapki - wszytko pyszne i chrupiące... jak najbardziej polecam :)
16 października 2018, 23:18
mam i polecam, gorfy , kanapki - wszytko pyszne i chrupiące... jak najbardziej polecam :)
Ale z lidla?
Jak na razie jesteś jedyna :)
16 października 2018, 23:59
Po prostu gofrownice o małej mocy wychładzają się drastycznie natychmiast po wlaniu ciasta i nie będzie chrupiące..Szybko też przestają równomiernie grzać płyty i jeden brzeg potem najczęściej niedopieka wcale. Ja wolałam wydać więcej ale na solidny cięższy sprzęt choć używam go rzadko to przynajmniej z przyjemnością.(wcześniej wywaliłam 2 marketowe)
Po drugie mieszanki do gofrów jakie kupuje się w budce nie mają wiele wspólnego z dowolnym ciastem przygotowanym w domu- wystarczy kupić na allegro worek gastronomicznej mieszanki ciasta do gofrów w proszku(dowolnego rodzaju) żeby zobaczyć różnicę...
17 października 2018, 00:20
Po prostu gofrownice o małej mocy wychładzają się drastycznie natychmiast po wlaniu ciasta i nie będzie chrupiące..Szybko też przestają równomiernie grzać płyty i jeden brzeg potem najczęściej niedopieka wcale. Ja wolałam wydać więcej ale na solidny cięższy sprzęt choć używam go rzadko to przynajmniej z przyjemnością.(wcześniej wywaliłam 2 marketowe) Po drugie mieszanki do gofrów jakie kupuje się w budce nie mają wiele wspólnego z dowolnym ciastem przygotowanym w domu- wystarczy kupić na allegro worek gastronomicznej mieszanki ciasta do gofrów w proszku(dowolnego rodzaju) żeby zobaczyć różnicę...
Też bym chciała porządny sprzęt, ale nie chcę sobie zawalać wszystkich szafek 10 różnymi sprzętami agd, więc wolałabym takie 3 w 1. Raz, że mam małe mieszkanie; dwa, że jestem minimalistką.
Za to dzięki za polecenie mieszanki :)
17 października 2018, 08:41
Też bym chciała porządny sprzęt, ale nie chcę sobie zawalać wszystkich szafek 10 różnymi sprzętami agd, więc wolałabym takie 3 w 1. Raz, że mam małe mieszkanie; dwa, że jestem minimalistką.Za to dzięki za polecenie mieszanki :)Po prostu gofrownice o małej mocy wychładzają się drastycznie natychmiast po wlaniu ciasta i nie będzie chrupiące..Szybko też przestają równomiernie grzać płyty i jeden brzeg potem najczęściej niedopieka wcale. Ja wolałam wydać więcej ale na solidny cięższy sprzęt choć używam go rzadko to przynajmniej z przyjemnością.(wcześniej wywaliłam 2 marketowe) Po drugie mieszanki do gofrów jakie kupuje się w budce nie mają wiele wspólnego z dowolnym ciastem przygotowanym w domu- wystarczy kupić na allegro worek gastronomicznej mieszanki ciasta do gofrów w proszku(dowolnego rodzaju) żeby zobaczyć różnicę...
Takie 3in1 z wymiennymi płytkami to syf straszny. Wyrzuciłam po kilku użyciach, strasznie dużo zżera prądu i czasu (przygotowanie). Nie polecam, szkoda nerwów
17 października 2018, 10:11
Mam z lidla sam opiekacz do kanapek 750 W - dziadostwo niestety. Do gofrów to tym bardziej za mała moc.
17 października 2018, 11:04
Moja ma 600 i mi gofry wychodza chrupkie ale reszcie domownikow wychodzily jak nalesnik.. Wiec moze to kwestia przepisu?
17 października 2018, 11:54
kurczę nie wiem jaką moja ma moc więc mało użyteczna opinia, ale raczej nie wychodzą chrupiące.
parę razy mi się zdarzyło, widocznie musiałam sklecić jakieś wybitnie dobre ciasto, o to też warto zadbać i wyczarować idealne proporcje.