Temat: Suche włosy -pomocy ! ! !

 Mam bardzo suche i puszące się włosy:(( jest też ich bardzo dużo -wyglądam jak pudel albo jak wkurzony Szopen :((
Błagam pomóżcie ! ! !
Macie jakieś sprawdzone sposoby na to by wyglądały zdrowo, nie puszyły się i lśniły ??

Pasek wagi
tez jedwab u gory jest dobry, mialam ten a obecnie mam z Joanny i bez porowania lepszy ten pierwszy :p
Jakis czas temu kupilam jedwab Biosilk i gdzies wyrzucilam instrukcje obsługi;) Tak wiec jak go stosować?? na mokre włosy po umyciu, nie spłukiwać?
Mery1228

Jedwabiu sie nie splukuje, naklada sie go juz na wymyte wlosy, wazne zeby byly wiglotne a nie ociekajace z wody. I na suche tez nie radze dawac bo wlosy wtedy wygladaja jak tluste
Szczerze polecam odżywki z serii wax, np.

Wcześniej miałam z innej firmy, od niedawna używam tej, gdyż po rocznej przerwie w stosowaniu, zima dała w kość moim włosom i były już całkiem suche. Po 3 użyciu już są o niebo lepsze.
Włosy z czasem stają się nawilżone, błyszczące, sprężyste i wygładzone
Tylko koniecznie trzeba używać jej na ciepło, według instrukcji, inaczej nie ma efektu.

Maigre poleciła dokładnie tą sama odżywkę ;)
na ciepło ? tzn jak ?????
Pasek wagi
Jak uzywałam odzywki wax z henna, to mi wlosy pieknie błyszczały, ale wkurzało mnie to, ze je obciazała, i lezały plasko- moze dla Ciebie jak znalazł by było? Najlepsze efekty gdy uzywałam jej podczas wizyt w saunie. Ale w domu tez sie sprawdza. a jak przeschna to jedwab(nakladany na sucho tez "ulizuje" wlosy)
O widze, ze dziewczyny przedemna polecały tą odzywke. A jedwab  nakladaj w odleglosci 10 cm od skory, zeby nie wygladały jak tluste, tylko"ujarzmil" puszek;]
mam tak samo dlatego prostuje wlosy bo to je troche uplaszcza i stsuje jedwab
co do odzywki to rowniez polecam ;)
Dokładnie - prostownica to cud techniki, który minimalnie ujarzmia moje pudle :((
Jutro skoczę po maskę - mam nadzieję że mnie trochu przyliże :))
Dzięki dziewczyny :* Jesteście WIELKIE ! ! !
Pasek wagi

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.