- Dołączył: 2011-04-01
- Miasto: Anglia
- Liczba postów: 878
22 grudnia 2012, 21:30
Hej dziewczyny wlasnie gotuje bigos i chyba za duzo dalam tym razem sliwek i bigos jest slodkawy.co mam zrobic by taki nie byl? Czy da si jeszcze cos z tym zrobic czy lepiej jutro ugotowac nowy?
- Dołączył: 2008-01-03
- Miasto: Za Trzecim Krzakiem W Lewo
- Liczba postów: 6578
22 grudnia 2012, 21:32
cytryna, choć niektórzy uważają, że do kapusty tylko ocet
- Dołączył: 2012-05-29
- Miasto:
- Liczba postów: 2052
22 grudnia 2012, 21:43
może dodaj więcej kapusty
- Dołączył: 2011-04-01
- Miasto: Anglia
- Liczba postów: 878
22 grudnia 2012, 21:44
Dodalam kapusty i nic dodalam sok z kapusty i tez nic.a moze ja poprostu juz smak stracilam bo nonstop go probowalam.
- Dołączył: 2012-05-29
- Miasto:
- Liczba postów: 2052
22 grudnia 2012, 21:47
to za mało dodałaś, musisz dodac wiecej i na nowo doprawić
- Dołączył: 2011-08-18
- Miasto: Singapur
- Liczba postów: 1070
22 grudnia 2012, 21:48
może kapusty dodaj więcej :D