- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 marca 2011, 11:38
5 marca 2011, 11:51
W trakcie diety powinnas wypracowac sobie odpowiednie nawyki,poznac zdrowe przepisy,nauczyc sie regularnego jedzenia itp. Pozwoli Ci to zachowac rownowage po diecie.
Na stabilizacji kiedy dojdziesz do swojego zapotrzebowania będziesz widziała ile mniej wiecej musisz jesc i w jakich ilosciach by utrzymac wagę.
Kiedy i w jakich ilosciach pozwalac sobie na tuczace proodukty ktore uwielbiamy? Mysle,ze to kwestia wyczucia-na codzien powinno sięjesc roznorodnie,pozwalac sobie na bardziej kaloryczne produkty ale ZDROWE np orzechy,awokado itp.Proporcje bialek,wegli organizm czesto wyczuwa sam.
A co ze smakolykami? Mylse,ze trzeba wyczuc umiar w zależnosci od tego jaką masz tendencję do tycia i innych czynników ,np zjedzenie 2x w tygodniu na podwieczorek ciasta+w weekend pizzy to akurat :)
5 marca 2011, 11:58
równo rok temu, mniejwięcej o tej porze zaczełam diete i schudłam 13 kg. po diecie byłam przekonana, że teraz już wiem jak się odżywiac, kiedy i co jesc, na co moge sobie pozwolic itp a mimo to przytyłam wszystko spowrotem +1 . dlatego teraz troche się boje, że sytuacja się powtórzy czego bardzo bym nie chciała.. ale z drugiej strony nie chce do końca życia liczyc dzień w dzień kcal i dogłębnie czytac składów wszystkich produktów w sklepie
..
5 marca 2011, 12:31
5 marca 2011, 12:43
5 marca 2011, 12:56
5 marca 2011, 12:56
5 marca 2011, 13:02