- Dołączył: 2006-01-17
- Miasto:
- Liczba postów: 8
9 lutego 2011, 19:50
Czy sens będzie miało zastąpienie cukru , np.: w herbacie, miodem ?
- Dołączył: 2010-04-16
- Miasto: Kielce
- Liczba postów: 369
9 lutego 2011, 19:54
hm , chyba nie , ale miód jest "zdrowszy" o ile tak mogę powiedzieć od cukru :)
Edytowany przez realme12122 9 lutego 2011, 19:54
- Dołączył: 2011-01-12
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 1273
9 lutego 2011, 19:54
Mi się wydaje, że tak... jakoś miód chyba jest zdrowszy. Tylko nie można od razu do gotującej herbaty go dodawać, bo ponoć traci witaminy. Tak czytałam ;)
9 lutego 2011, 19:57
oczywiście że miód :) ja słodzę miodem i mleko i herbatę ale to drugie rzadko :)
- Dołączył: 2009-03-14
- Miasto: Zaczarowane Miejsce
- Liczba postów: 2150
9 lutego 2011, 19:58
Cukier jak już to tylko brązowy .
- Dołączył: 2010-06-13
- Miasto: Malbork
- Liczba postów: 628
9 lutego 2011, 20:05
Miód ponoć jest zdrowszy i jak dla mnie o wiele, wiele lepszy w smaku od cukru :).
- Dołączył: 2011-02-07
- Miasto: Zielona Góra
- Liczba postów: 130
9 lutego 2011, 20:07
miód! ma przede wszystkim mniej kcalorii :) no a jeśli chcesz cukier to tylko trzcinowy :)
- Dołączył: 2006-11-20
- Miasto: Nyc
- Liczba postów: 921
9 lutego 2011, 20:35
miód tylko pamiętaj - nie słodź miodem wrzątku!! herbata musi ostygnąć. w wysokich temp miód traci swoje wartości lecznicze
Edytowany przez andres 9 lutego 2011, 20:36