Temat: dziewczyny ! porady dla was :)

Witam was : > Oto kilka moich porad dla odchudzających;
-zapiszcie się na aerobic 2-3 razy w tygodniu. Naprawdę pomaga !
-jedzcie śniadania ! To podstawa odchudzania 
- nie jeść po18.30
-http://www.fitness.shop.pl/akcesoria-fitness/twistery/?gclid=COirgeDq9qYCFRIRfAodmgeHFQ - To może nieeźle pomóc . 2 ruchy i masz talię jak u osy ;)
- zero słodyczy (max. 1 na ms)
-nie róbcie dłuższych przerw między posiłkami niż 2.30 h
-codziennie po 15 brzuszków
-chcesz jechać do miasta ? hop na rower :)
-1 na dwa tygodnie(lu tydzień jak macie blisko basen) wypad na basen
-codziennie zrób sobię serię napinania całego ciała :>
-zamiast leżeć postój(na zgrabną pupe)
-Zanim zaśniesz nie wchodź pod gorącą kołdrę, bo mało ludzi wie że nadwaga, otyłośc powoduje ciepło :((
-nie bądz taka miła . Złość się! walnij ręką w poduszkę :>
Ostatni posiłek o 18:30 czyli jeśli miałabym nie robić przerw między posiłkami dłuższych niż 2,5 h to musiałabym chodzić spać o 21:00 hahaha :). 

w ogóle nie wiem kto to wymyślił, że nie można jeść po 18:30 . Chodzę spać średnio ok 2 w nocy i nie mam zamiaru ani zwalniać sobie metabolizmu ani się głodzić :). 
porady fajne . ^^
"-zamiast leżeć postój(na zgrabną pupe)" jak mam żylaki to też lepiej stać?
"-Zanim zaśniesz nie wchodź pod gorącą kołdrę, bo mało ludzi wie że nadwaga, otyłośc powoduje ciepło :((" -nadwaga i otyłość są spowodowane innymi rzeczami, wierzysz w każdy artykulik na Vitalii?
"nie jeść po 18:30" - hahaha

Z resztą zgadzam się oczywiście :)
Przepraszam chodziło mi, że nie można jeść min 3h przed snem :) 

Nie musicie stosować wszystkich . To są moje porady i nie będę was do nich przekonywać :))
A jak ktoś ma żylaki to leżeć i nogi wyprostować do saaaamego nieba :)))
przepraszam ze zadam takie troche banalne pytanie ale korci mnie kupic ten twister, ale co sie z nim/na nim robi????

Gabi666 spoko ;)

a jak ide do pracy na noc to tez ostatni posiłek ma byc o 18;30?

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.