- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
18 stycznia 2015, 08:57
Gdzie kupujecie ciemne pieczywo ? Często jestem w biedronce i czasami kupuję grahamki czy bułki wieloziarniste z dynią, ale czytałam że te bułki są przywożone z chin i tak na prawdę nic dobrego w nich nie ma .
18 stycznia 2015, 09:07
Naprawdę wierzysz w takie brednie?
18 stycznia 2015, 09:08
Bułki z Chin? ;o
18 stycznia 2015, 09:11
oglądałam program Katarzyny Bosackiej i sama mówiła, że to są mrożone bułki przywożone z Chin a w sklepie tylko pieczone.
Faktycznie kiedy porównuję grahamkę z biedronki a grahamkę z piekarni różnią się wagą. Ta z biedronki jest jak wata natomiast z piekarni zbita i bardziej zapycha.
18 stycznia 2015, 09:19
Są głęboko mrożone. Najlepiej zaopatrzyć się w piekarni.
18 stycznia 2015, 09:29
Mrożone są na pewno, ale tak jest wszędzie gdzie jest pieczywo "wypiekane na miejscu". Nie chce mi się wierzyć, że wiozą to z Chin ale kto ich tam wie. Rzadko jem pieczywo bo mieszkam na wsi i w tutejszym sklepie tylko zwykłe białe chleby, ale jak mam okazję to jadę do piekarni. Najlepiej piec samemu, chociaż ciągle nie mogę się do tego zabrać ;).
18 stycznia 2015, 09:53
Biedronka najczęściej bierze pieczywo od lokalnych piekarni, w moim przypadku jest to piekarnia "Skalski". Nie wszystkie Biedronki biorą też pieczywo mrożone, to ma sens tylko w przypadku gdy na miejscu jest pieczone, a u mnie Biedronki nie oferują takiego pieczywa.
18 stycznia 2015, 09:56
A no widzisz, a u mnie ciężko w biedrze znaleźć pieczywo niepieczone na miejscu.
A ten chleb jest dobry: http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/Produc...
Bo nie wiem czy można sprawdzić czy coś z nim wcześniej było nie tak?