- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
9 listopada 2014, 14:37
Nie mam pojęcia dlaczego, ale skóra jest najsmaczniejsza :D. Ale dosyć ciężkostrawna, może dlatego.
9 listopada 2014, 14:38
9 listopada 2014, 14:46
To pojawiło się na fali "odchudzania żywności" i histerii dietowej - tuż pod skórą jest trochę tłuszczu, więc kurczak ze skórką jest nieco bardziej kaloryczny. Wystarczy ten tłuszcz wliczyć do bilansu.
9 listopada 2014, 14:50
to ta skóra w ogóle jest jadalna...?
9 listopada 2014, 15:01
chrupiąca skóra z kurczaka jest najlepsza ;D ja jem ją samą a reszte oddaje mężowi ;p w KFC najlepiej jakby sprzedawali samą skórę z panierką, a nie muszę pozniej kombinowac co z miesem zrobic ;D
9 listopada 2014, 15:02
Ta upieczona skóra jest pyszna :D zgadzam się, że to się chyba urodziło na fali "odchudzania żywności", ona po prostu jest dość tłusta, ale moim zdaniem należy mieć to gdzieś, wliczyć do bilansu i tyle.
9 listopada 2014, 15:07
bo jest tlusta. tak samo skrzydelka są tłuste,(dla osoby na diecie) bo mają duzo skóry w stosunku do malej ilosci miesa.
9 listopada 2014, 15:23
Bom pod skóra jest najwięcej tłuszczu.