- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
23 maja 2012, 20:10
23 maja 2012, 20:11
23 maja 2012, 20:12
23 maja 2012, 20:13
dla mnie 50 kcal na wafel ryżowy to bardzo dużo.
a na jednym nigdy się nie kończy.
23 maja 2012, 20:13
23 maja 2012, 20:14
23 maja 2012, 20:14
23 maja 2012, 20:15
23 maja 2012, 20:17
23 maja 2012, 20:21
ryż 60%, kukurydza, aromat paprykowy 7% (proszek paprykowy, cebulowy, proszek pomidorowy, proszek serowy, proszek czosnkowy, aromaty, sól, wzmacniacz smaku i zapachu E621, E627, substancja przeciwzbrylająca E551, słód jęczmienny*, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, E500), olej roślinny. Zawiera laktozę i białka mleka oraz soję. *zawartość glutenu, 20 ppm.
Glutaminian sodu? Jeśli tak, to już wiem, dlaczego te wafle aż tak mi smakowały... bo to świństwo chemiczne polepsza smak nawet czegoś najbardziej ohydnego w świecie... i jest uzależniające... Zjesz jeden wafel, a potem chcesz drugi, trzeci itd...