- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 marca 2012, 09:14
19 marca 2012, 09:22
19 marca 2012, 09:27
polecam te produkty włożyć do piekarnika bez smażenia, i bez fixa, tylko mięso podsmaż na minimum oliwy z oliwek. i będziesz miała na kilka dni, bo 250 g mięsa to sporo:) będzie pycha!
19 marca 2012, 09:32
19 marca 2012, 09:33
19 marca 2012, 09:34
19 marca 2012, 09:49
19 marca 2012, 09:55
Wolę zrobić jak jest na przepisie a jeśli chodzi o smażenie to zrobię to tylko na jednej łyżce oleju ponieważ oliwy nie mam.polecam te produkty włożyć do piekarnika bez smażenia, i bez fixa, tylko mięso podsmaż na minimum oliwy z oliwek. i będziesz miała na kilka dni, bo 250 g mięsa to sporo:) będzie pycha!
19 marca 2012, 09:59
ja nie smarze ani na oleju ani na oliwie mięska bo po co przecież i tak sie z mięska tłuszcz wytapiaWolę zrobić jak jest na przepisie a jeśli chodzi o smażenie to zrobię to tylko na jednej łyżce oleju ponieważ oliwy nie mam.polecam te produkty włożyć do piekarnika bez smażenia, i bez fixa, tylko mięso podsmaż na minimum oliwy z oliwek. i będziesz miała na kilka dni, bo 250 g mięsa to sporo:) będzie pycha!