- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 marca 2012, 16:24
Edytowany przez empajer 5 marca 2012, 16:27
5 marca 2012, 16:43
5 marca 2012, 16:51
Ale zdecydowałeś się w końcu na konserwowe czy na kwaszone? Bo konserwowe mają wiecej cukru i kcal. A kwaszone z kolei więcej chlorku sodu.ale dobra, jak juz sie na nie zdecydowałem to 4 będzie oki?
Edytowany przez empajer 5 marca 2012, 16:54
5 marca 2012, 17:05
Kwaszone - tak pisze na słoiku. Też myślisz, że będą ok dodatkiem? jak sie ma ich kalorycznosc do tych konserwowych z ilewazy.pl?Ale zdecydowałeś się w końcu na konserwowe czy na kwaszone? Bo konserwowe mają wiecej cukru i kcal. A kwaszone z kolei więcej chlorku sodu.ale dobra, jak juz sie na nie zdecydowałem to 4 będzie oki?
Jaja sobie robię. Zresztą Ty chyba też.