magii tylko ta orginalna do smaku!!
/* <"+"\/scr"+"ipt>");
/* ]]> */
przyrządzanie:
Cebulkę i półtora korniszona pokroić w kostkę. Łososia rozdrobnić. Z przygotowanych kaparów odłożyć dwie sztuki, a resztę zmiksować z przygotowanymi składnikami. Dodać oliwę i sok z cytryny. Delikatnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem ozdobić plasterkami korniszona, kaparami i ziołami. Podawać z białym pieczywem i odorbiną sosu majonezowego.
moga byc kapary albo oliwki zielone chociaz ogoraski tez wystarczaa:):)
A ja mam baaardzo prosty sposób, ale wielce pyszny!!! wędzonego łososia na chwile do mikrofali, żeby się podgrzał, potem szybciutko przekładamy go na ciepłego tosta, posypujemy posiekanym szczypiorkiem i zajadamy ze smakiem:))
mufi30 Jak przeczytałam Twój przepis to aż się rozmarzyłam:)) To musi być przepyszne!!! jak osiągnę tak z 61 kg to chyba sobie zrobię maleńką porcyjkę ot tak w nagrodę:))