- Dołączył: 2009-01-13
- Miasto: Drobin
- Liczba postów: 2975
26 lutego 2009, 19:00
Szaya.. odgrzewaj nie w pojemiku tyklko normalnie tak jak gotujesz.. w pojemiku jest dłużej i woda się zbiera :P
- Dołączył: 2008-02-15
- Miasto: Hahha
- Liczba postów: 11724
26 lutego 2009, 19:10
Sekcja
ja też się łamałam, ale stwierdziłam że jeśli te parowary są takie dobre, jedzenie zdrowe i niskokaloryczne, to opłaca się...
pewnie za jakieś specyfiki które by gwarantowały schudnięcie
bez wahania wydałabyśmy kasę..
mnie czeka walka żeby jak najmniej przytyć teraz, potem żeby schudnąć,,a przy karmieniu przez te kilka pierwszych miesięcy trzeba uważać co się je....., mam nadzieje że się sprawdzi...
26 lutego 2009, 19:16
Dor no ten twój to wyyyypas :-)
Maniek, ale i tak bede bób robic :D wiec tak w ramach wykorzystania powierzchni myslalam ze moge :D ale ok, odgrzeje normalnie
- Dołączył: 2009-01-13
- Miasto: Drobin
- Liczba postów: 2975
26 lutego 2009, 19:18
mozesz z bobeem odgrzać!!! ale np. mięso nie kładź do tego pojemika na ryż tylko normalnie :))
26 lutego 2009, 19:25
Maniek no nie moge normalnie bo to jest potrawka z kuraka. kawałeczki w sosie :D, dobra juz wstawilam ziemniaki i odgrzeje w rondelku :-)
26 lutego 2009, 19:31
a ile taki bób mrożony robic? z pół godziny pewnie nie?.....
- Dołączył: 2008-02-15
- Miasto: Hahha
- Liczba postów: 11724
26 lutego 2009, 19:34
Szaya,
wiem, z jednej strony żal kasy, a z drugiej, tyle walki jeszcze,
tyle kg do zrzucenia będzie, ..
i tak mam nadzieję że nam się rodzinnie przyda.....,
ja gotuje dla nas i rodziców, im dieta też by nie zaszkodziła......
szczególnie tacie, takie beztłuszczowe jedzenie...bo ma miażdżyce,
a on jest duży, i jak patrzyłam to da się w nim zrobić obiad dla 5 osób,
26 lutego 2009, 19:43
no mysle ze bez problemu wszystkich wyżywisz
tylko kwestia czy wszyscy chętnie zjedzą warzywka i mięsko bez paniery i sosu heheheh...
wstawiłam bób.... ale mam zajawke :D
26 lutego 2009, 19:49
Dor no i ma to duży plus dla nas-matek małych dzieci.... można w tym sterylizowac butelki ;-)
- Dołączył: 2009-01-13
- Miasto: Drobin
- Liczba postów: 2975
26 lutego 2009, 20:03
Szaya jak mrożony to dłużej ..świerzy 10 minut sie robi :))) musisz sprawdzać :)) ja nie mierzę czasu nigdy tylko ustawiam na oko :D