Temat: Jakie tabletki na odchudzanie?

Hej! Mam do Was pytanie: Jakie tabletki na brac na odchudzanie?
które pomagają zmniejszyc uczucie głodu albo spalają tłuszcz!
Prosze o podanie ceny!
nie faszeruj sie tabletkami:> podobno błonnik jest dobry na zmniejszenie uczucia głodu, a dzieki morwie w tabletkach nie chce sie jesc slodyczy:>
dzięki
chrom organizczny
błonnik w produktach (pełnoziarniste!)
warzywa
suszone śliwki
Czyli naturalne produkty, które zapychają oraz dobrze 'oczyszczają' jelita ;)


Jedyne tabletki to te naturlane np: chrom... Żadnej chemii, bo przecież chcemy żyć zdrowo, prawda?
ja polecam blonnik w tabletkach zmniejsza uczucie glodu ;)))
odradzam tabletki, wiadomo nie sa obojetne dla organizmu ale jesli juz sie na jakies zdecydujesz to polecam Therm Line II
Tak jak poprzedniczka wspomniała - Therm Line II.

Therm Line II hamuje uczucie głodu, ale nie wierz, że jakiekolwiek tabletki spalają tłuszcz - to głupota:)
Term line II ale tylko wtedy gdy uprawiasz jakis sport!!! (i nie masz problemow ani z serduchem ani z cisnieniem - zawieraja dosc sporo kofeiny). Ja bralam przez caly okres odchudzania no i efekty są:-) - przede wszystkim po nich miałam pałera, żeby wybrać się na siłke i pomęczyć tą godzinkę. A jeżeli w ogole nie zamierzasz się ruszac to nawet sie za nie nie zabieraj - wyrzucisz tylko pieniadze.

Poza tym polecam tabletki z błonnikiem - zjedzone przed posiłkiem sprawiają, że żołądek się zapycha szybciej. Co do apetytu na słodycze - chrom (najlepiej wybierz tabletki które są połączeniem chromu z błonnikiem - ostatnio kumpela kupowała, za 30 tabletek zaplacila około 10zl.)

Powodzenia!!!
Polecam otręby pszenne.
Można je dodawać do jogurtów albo sałatek. A jak ma się ochotę na coś słodkiego to można zjeść takie otręby ze śliwkami albo jabłkami.
Zawierają dużo błonnika, więc myślę, ze lepiej brać je niż np. błonnik w tabletkach.
U mnie sprawdził się ocet jabłkowy w tabletkach ( cidrex - ok. 15 zł za kurację miesięczną ).

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.