Temat: mała sonda

Wiadomo że prowadzenie diety wymaga w przygotowywaniu potraw 2 ważnych czynników:

-dobre składniki

-dobry sposób przygotowania

Ale co według was jest ważniejsze? Trudne pytanie? Podam wam to na przykładzie. Macie do wyboru 2 dania:

- pierś z kurczaka, panierowana i dobrze przysmażona na głębokim tłuszczu.

- boczek na parze

Zastanówcie się i wybierzcie, potem przelicze głosy

pierś z kurczaka, panierowana i dobrze przysmażona na głębokim tłuszczu ;pp
Pasek wagi
boczek na parze :)
pierś z kurczaka w głębokim tłuszczu.
pierś
pierś panierowana bo lubie a boczku nie znosze
Pasek wagi
pierś
Ale tu chodzi o pytanie: 

(...) co według was jest ważniejsze?
-dobre składniki
-dobry sposób przygotowania

Czy o wybranie spośród
- pierś z kurczaka, panierowana i dobrze przysmażona na głębokim tłuszczu.
- boczek na parze
jednego dania?

Dla mnie są ważne i składniki i sposób przygotowania, a co do potraw to żadna jakoś tak mnie nie przekonała...




 


Pasek wagi
piers
czemu akurat na glebokim tluszczu,kurczak szybko sie piecze ,mozna go na malej lyzeczce oliwy z oliwek usmazyc,na patelni teflonowej

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.