- Dołączył: 2010-12-12
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 1083
16 maja 2011, 17:29
Wiadomo że prowadzenie diety wymaga w przygotowywaniu potraw 2 ważnych czynników:
-dobre składniki
-dobry sposób przygotowania
Ale co według was jest ważniejsze? Trudne pytanie? Podam wam to na przykładzie. Macie do wyboru 2 dania:
- pierś z kurczaka, panierowana i dobrze przysmażona na głębokim tłuszczu.
- boczek na parze
Zastanówcie się i wybierzcie, potem przelicze głosy
- Dołączył: 2010-07-29
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 15412
16 maja 2011, 17:30
pierś z kurczaka, panierowana i dobrze przysmażona na głębokim tłuszczu ;pp
- Dołączył: 2011-04-21
- Miasto: Tłuszcz
- Liczba postów: 3796
16 maja 2011, 17:34
pierś z kurczaka w głębokim tłuszczu.
- Dołączył: 2009-05-29
- Miasto: Kielce
- Liczba postów: 2660
16 maja 2011, 17:42
pierś panierowana bo lubie a boczku nie znosze
- Dołączył: 2011-01-12
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 899
16 maja 2011, 17:47
Ale tu chodzi o pytanie:
(...) co według was jest ważniejsze?
-dobre składniki
-dobry sposób przygotowania
Czy o wybranie spośród
- pierś z kurczaka, panierowana i dobrze przysmażona na głębokim tłuszczu.
- boczek na parze
jednego dania?
Dla mnie są ważne i składniki i sposób przygotowania, a co do potraw to żadna jakoś tak mnie nie przekonała...
16 maja 2011, 17:51
czemu akurat na glebokim tluszczu,kurczak szybko sie piecze ,mozna go na malej lyzeczce oliwy z oliwek usmazyc,na patelni teflonowej