- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 listopada 2018, 16:14
Czy jest coś złego w tym, że codziennie na kolację zjadam upieczoną dynie? Nie wpłynie to na wagę?
7 listopada 2018, 01:32
Ja też piekę i mogę jeść bez niczego na okrągło ;) (u mnie zdecydowanie piżmowa lub jumbo banana, ale tego w sklepach nie ma, hokkaido jest dla mnie wodnista, nie słodka bez orzechowego aromatu jaki ma butternut).Te "wodniste" nie nadają się do pieczenia-nie są zbyt smaczne,....to do gotowania zup,leczo, nawet na dżem.. polecam pozamrażać sobie porcje dyni- jest na zimę do wszystkiego.
7 listopada 2018, 10:19
Dynie hokkaido, jest najlepsza moim zdaniem, próbowałam tez zwykłej dyni, ale nie smakowała zbyt dobrze, była bardzo gorzka. Dobra tez jest piżmowa, jednak hokkaido przebija je wszystkie!