- Dołączył: 2005-12-13
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 3048
24 stycznia 2011, 20:38
ja używam stewii - jest naturalna i bardzo słodka
24 stycznia 2011, 20:48
no ale stewia do pieczenia chyba nie bardzo? ja dzisiaj zrobiłam z nią sernik i do wyrzucenia, bo zupełnie gorzki.
- Dołączył: 2009-11-29
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 4223
24 stycznia 2011, 20:58
ja uzywalam takiego, ale nie pamiętam składu
24 stycznia 2011, 21:10
ja do pieczenia używam fruktozy :)
24 stycznia 2011, 21:12
ja tez tego sussina gold- ma konsystencje jak cukier puder i ciasta wychodza ;)
stewia jest ok- do herbaty, twarogu, ale do deserów niestety przeszkadza ten ziołowy posmak... a szkoda bo najzdrowsza ;]
- Dołączył: 2006-05-19
- Miasto: Darnków
- Liczba postów: 122
24 stycznia 2011, 21:14
Madzioreczek, na Dukanie używasz fruktozę?? Chyba nie wolno?
- Dołączył: 2006-05-19
- Miasto: Darnków
- Liczba postów: 122
24 stycznia 2011, 21:43
Wroobela, znalazlam info składzie "Sweetie gold" w internecie : cyklaminian i sacharynian sodu.
Edytowany przez lesson 24 stycznia 2011, 21:45
- Dołączył: 2005-12-13
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 3048
25 stycznia 2011, 12:47
bo ze stewią tzreba uważać, żeby jej nie dać za dużo
a może ja się juz do jej smaku przyzwyczaiłam?