Temat: Świetna sylwetka po pilatesie Miley Cyrus

Hejka. Ostatnio dużo widać i słychać o Miley Cyrus i jej pilatesie. Jak zobaczyłam jej nową sylwetkę to naprawdę się zachwyciłam. Zawsze była dla mnie szczupła, ale teraz jest idealna. Właśnie do takiej sylwetki dążę. Zaczęłam też pomału wprowadzać do swojej codzienności pilatess. Zachęciła mnie do tego nowa figura tej gwiazdki, za którą raczej nie przepadam i nie jest moją idolką. Czy Wam też podoba się jej nowa sylwetka? Z tego co wiem to przeszła też na dietę bezglutenową. Na pewno te dwa czynniki (pilatess i brak glutenu w diecie) doprowadziły do tak ładnego ciałka. Zastanawiam się jak ona często chodzi na te zajęcia i ile one trwają... Eh, chyba zaczynam jej zazdrościć. Na jakiejś stronie znalazłam, że Miley ma 164 cm wzrostu i waży 51 kg. Wpis był z 2012 roku, także aktualny raczej... (ze stycznia). Co o niej myślicie? Ćwiczycie pilates? W idziecie jakieś efekty w swoim ciele tych ćwiczeń?

ona ma dobre ponad 170 .. :D
Wiem tylko na 100 ze Miley ma 168cm minimum bo bylam jej wielka fanka przez 2 lata ale od ponad roku juz nie jestm. Figure miala a teraz ma jeszcze bardziej boską!
Pasek wagi
Tak na marginesie, to mnie sie wydaje, ze waży więcej niż 51 kg...;)
świetną figurę ma ;D
Ja ćwiczę pilates :)
,ladna, sympatyczna dziewczyna, figurę ma spoko :)
Świetne ciało, trzeba przyznać ^^
Właśnie coś mi te 164 cm wzrostu nie pasowało, ale wiadomo, że źródła są różne... :D

Australiaa, od jakiego czasu ćwiczysz? Zauważyłaś, że Twoja sylwetka dzięki temu wysmuklała?
boskie ciało, opalenizna na brzuchu również

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.