Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Ból dupy w komentarzach.


Na pewnym blogu o tematyce zdrowej żywności natknęłam się na nieprzychylny komentarz. Nie będę tutaj cytować, dawać linków bo to w sumie nie o to chodzi, a wpis został zamieszczony na blogu dobre kilka lat temu. Autorka komentarza zarzucała autorce wpisu to, że treści jakie przekazuje, nie są "od niej z głowy". Nie było tam mowy o plagiacie. To było pisanie o czymś, co poruszyło już wiele osób. W komentarzach dym nie z tej ziemi, tłumaczenie pani czepialskiej pojęcia plagiatu. Mów do słupa, słup jak... ehmmm. Droga autorko tego komentarza, mimo, że na pewno tego nie czytasz... pamiętaj, że "aby napisać jedno własne zdanie, trzeba przeczytać tysiące cudzych". Szanujmy więc nawzajem swoją pracę i czerpmy jak najwięcej z wiedzy, którą ktoś nam przekazuje. 

  • Hanula2015

    Hanula2015

    9 października 2016, 23:21

    Tacy ludzie mają zazwyczaj bardzo niską samoocenę i niski poziom intelektualny. Jest to rodzaj samoobrony.

    • Vroobelek98

      Vroobelek98

      9 października 2016, 23:36

      Oraz nieudolny sposób leczenia swoich kompleksów.

  • angelisia69

    angelisia69

    9 października 2016, 13:29

    bo ludzie wylewaja swoje zlosci i zale wlasnie przez neta :P Hejtuja,wrednie dogaduja,ale zazwyczaj sa to ludzie zakompleksieni.Trzeba miec twarda dupe zeby prowadzic bloga czy jakas stronke bo trafi sie napewno jakis "znudzony hejter" ;-)

    • Vroobelek98

      Vroobelek98

      9 października 2016, 18:24

      No właśnie ludzie zakompleksieni... i pewnie myślą, że w internecie są anonimowi i proszę.. ale co do twardej dupy, to masz ogromną rację ;)

  • _Cammie

    _Cammie

    9 października 2016, 11:22

    Mądrze piszesz. Przecież nikt się nie zna na wszystkim tak od razu i najpierw trzeba o czymś poczytać, coś przetestować aby móc to przekazywać dalej. Szkoda, że są takie osoby które nie szanują czyjejś pracy

    • Vroobelek98

      Vroobelek98

      9 października 2016, 11:23

      No dokładnie..

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.