Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Jak lekko, jak przyjemnie ! :)


Ha! Kolejne rzeczy pozaliczane, jestem mega szczęśliwa!
To taki mój cel - zaliczyć wszystko jak najwcześniej - biorąc pod uwagę 2 miesiące praktyk - zostaje mi miesiąc wakacji... I nie chciałabym wtedy mieć poprawek, dlatego staram się jak mogę, żeby teraz wszystko pozaliczać
Jeszcze jutro 3 wpisy trzeba zebrać i 1/4 zaliczeń gotowa

Dietowo dzisiaj dobrze - białko jednak działa - cały metabolizm ruszył jak z procy, dawno nie czułam się taka lekka i nie miałam tak płaskiego brzuszka
Wczoraj jednak nie biegałam - wzięłam się za robienie referatu zaliczeniowego i siedziałam do 1 w nocy, wydrukowałam, padłam tak jak siedziałam i obudziłam się dopiero dziś rano..
Eh.. dzisiaj nadrobię, obiecuję!
+ dodatkowo ćwiczenia rozciągające

Lecę poćwiczyć, a wieczorkiem zajrzę do Was ;*


  • fistaszki

    fistaszki

    10 maja 2011, 09:19

    widzę, że pracujemy na najwyższych obrotach:) istne szaleństwo... aż mi się w głowie zakręciło:) ale trzymamy kciuki za zaliczenia:)

  • Haydi

    Haydi

    9 maja 2011, 21:44

    Też mam takji plan tylko chyba jest on awykonalny w moim przypadku;p

  • lagoena

    lagoena

    9 maja 2011, 19:45

    super, gratulacje! a bieganie baaardzo polecam ;)

  • kitia1989

    kitia1989

    9 maja 2011, 18:08

    Ty to masz szczescie..u mnie sesja ma sie dopiero zaczac .Pierwszy egzamin 15 czerwca a ostatni 22 lipca ;/ ciezko to widze!!;/ Gratuluje zaliczen ;*

  • kitia1989

    kitia1989

    9 maja 2011, 18:08

    Ty to masz szczescie..u mnie sesja ma sie dopiero zaczac .Pierwszy egzamin 15 czerwca a ostatni 22 lipca ;/ ciezko to widze!!;/ Gratuluje zaliczen ;*

  • GrubaFranka

    GrubaFranka

    9 maja 2011, 18:04

    no nie ma to jak jakas czesc zaliczona- juz sie nie moge doczekac az moje wpisy sie pojawia i bede miala wakacje;p no bialko zawsze dobrze dziala:) ale co- na dukanie jestes czy tylko tak profilaktycznie?

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.