Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
HL 46


ŚNIADANIE
herbatka, błonnik,
koktajl, witaminy,

PRZEKĄSKA
zielone smoothie,
orzechy włoskie,

Awokado obieramy. Z jabłka usuwamy gniazda nasienne. Składniki kroimy w kawałki. Szpinak lub jarmuż siekamy. Pokrojone składniki umieszczamy w wysokim naczyniu, dolewamy sok jabłkowy i blendujemy.

OBIAD 
porcja zboża: kromka chleba zbożowego
porcja białka: omlet francuski (2 jajka), tofu,
3 porcje warzyw: szpinak, pomidorki koktajlowe, buraczki tarte kiszone, sałata lodowa,

PRZEKĄSKA
parówka i do tego warzywka, tofu wędzone,

KOLACJA
herbatka, błonnik,
koktajl, witaminy,

2,5 l wody,

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.