W smaku bdb, szczególnie, że dodałam troszkę cynamonu.
Przygotowanie - beznadziejne! Zmieszałam składniki, podgrzałam olej na patelni, wlewam masę, placki się smażą, chcę przewrócić na drugą stronę i co? Rozpadły się!!!! Dlaczego ?! Bo nie ma w przepisie mąki!
Moja rada: Jak będziecie chciały je robić to dodajcie mąki jak do zwykłych ziemniaczanych! Inaczej - ciężko ze smażeniem.
Lecę zajadać :)
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
eeweeeliinya
23 kwietnia 2010, 15:47hehe ciekawwe c zy taie cos jest dobre
Alicja69
23 kwietnia 2010, 15:33a ja robię z serkiem homogenizowanym (polecam hommini waniliowe), mnie też się na początku rozwalały, potem doszłam do wprawy :D
werciaBK
23 kwietnia 2010, 15:21dla mnie tez tak sie zdarzyło wkorzam sie za kazdym razem jak je robie, ale nie dodaje maki, tylko robie z nim ala jajecznice ;p
Gusiaczek21
23 kwietnia 2010, 15:04no brzmi pysznie;)
83Czarnulka83
23 kwietnia 2010, 15:03Miałam ten sam problem ale ja dodawałam troszkę proszku do pieczenia wkładałam na folie aluminiową lekko posmarowaną oliwą i do piekarnika. Wychodziły super i prawie jak bułeczki.