rosół azjatycki ( z makaronem ryżowym, grzybami mun, szyja wieprzowa, wątróbka)
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
angelisia69
13 maja 2014, 16:24Jak zrobilas taki rosolek?Wyglada pysznie
takajoanna
13 maja 2014, 16:28Bardzo prosto: woda- do wody tradycyjnie wszystkie "rosołowe" warzywa i jakieś mięsko (ja akurat miałam szyje indyczą i wątróbkę kurzą), sól, pieprz, dodałam trochę sosu sojowego. Jak warzywa zmiękną - dorzucam grzyby mun (całą paczkę dałam) i gotuje na małym ogniu jeszcze przez 30 min. W osobnym garnku: makaron ryżowy zalewam gorąca wodą, czekam 5 min, odcedzam i gotowe. Na koniec jakaś zielenina i można jeść. bon appétit!