Sobota
Śniadanie
1 kromka chleba razowego z masłem, 50 g szynki wołowej gotowanej, ogórek, kawa zbożowa z 200 ml mleka - bez cukru
II Śniadanie
1 kromka chleba razowego z masłem, 20 g sera białego z przecierem pomidorowym
Obiad
100 g ryby chudej pieczonej w folii, 1 ziemniak gotowany, 200 g surówki z kiszonej kapusty z marchewką, cebulą i 1 łyżeczką oleju, kompot śliwkowy bez cukru
Podwieczorek
250 ml fermentowanego napoju mlecznego np. odtłuszczonego jogurtu, kefiru, 100 g dowolnych owoców
Kolacja
30 g makaronu ugotowanego polanego 1 łyżeczką margaryny miękkiej podgrzanej, posypanego 30 g sera białego chudego, 1/2 brokuła z wody, herbata owocowa bez cukru
Niedziela
Śniadanie
1 kromka chleba razowego z masłem, 50 g mięsa z indyka gotowanego lub pieczonego, papryka, herbata z 200 ml mleka bez cukru
II Śniadanie
1 kromka chleba razowego z masłem, liść sałaty zielonej, 20 g dorsza wędzonego
Obiad
100 g wołowiny chudej - gotowanej, 1 ziemniak gotowany, 200 g surówki z marchwi i chrzanu z 1 łyżeczką oleju, mandarynka
Podwieczorek
250 ml fermentowanego napoju mlecznego np. odtłuszczonego jogurtu, kefiru, 100 g dowolnych owoców
Kolacja
2 kromki chleba chrupkiego z masłem, 150 g sałatki z selera gotowanego, jabłka i 1/2 jajka gotowanego z 1 łyżeczką oleju, herbata bez cukru
Ostatnie dni 2 km.
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.