Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Menu


Menu na dziś;
śniadanie;płatki owsiane i jabłko i 2 mandarynki
2 śniadanie ;;2 kromki chleba z pomidorem i cebulką i kiełbaska
Obiad;Miałam cukinie faszerowaną o to przepis na nią była pycha i szybko się robi
podwieczorek ;;;;;;;;;;;;;;;śliwki z jogurtem naturalnym
kolacja ;;;sałatka z pomidora cebuli 2 pl kiełbaski  i 1 pl sera
kiwi i 1 gruszka i kakao



CUKINIA FASZEROWANA
4 MAŁE CUKINIE
20 DAG MIĘSA MIELONEGO
POMIDOR
ZĄBEK CZOSNKU
OREGANO LUB ZIOŁA PROWANSALSKIE
SÓL I PIEPRZ
 Dobrze jest też cukinie trochę przyprawić tą jak miąż się wyciągnie brat mi doradził ze w tedy są smaczniejsze a blachę wysmarować tłuszczem
1 /CUKINIE OBRAĆ PRZEKROIĆ WZDŁUŻ NA PÓŁ
2/WYDRĄŻYĆ MIĄŻSZ ŁYŻECZKĄ
3./MIĄŻSZ POMIDOR CEBULE I CZOSNEK DROBNO POSIEKAĆ
4/WYMIESZAĆ I Z MIĘSEM DOPRAWIĆ SOLĄ ITD
5/NAPEŁNIĆ FARSZEM POŁÓWKI CUKINII
6/ ROZGRZAĆ PIEKARNIK NA 200 C STOPNI
CUKINIE PIEC 20 MINUT
7/PODAWAĆ Z SOSEM POMIDOROWYM LUB KECZUPEM
100 GRAM MA -85 KCAL


SMACZNEGO NAPRAWDĘ PALCE LIZAĆ


  • jolaamor

    jolaamor

    18 listopada 2009, 15:38

    jutro mam to na obiad pozdrawiam

  • klaramal

    klaramal

    18 listopada 2009, 15:12

    fajny przepis:)

  • jakubnowina

    jakubnowina

    18 listopada 2009, 14:50

    Trzymam kciuki. Ja sie odchudzam od 4 tygodni, wreszcie postanowilem sie wziac za siebie. Codzienna silownia, oraz 90 minut chodzenia na biezni, do tego basen, sauna i cwiczenia. Swoje przemyslenia i kryzysy opisuje w pamietniku, zapraszam :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.