Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Menu wtorek 20-09-2011 :)



DataRodzaj posiłkuNazwa produktukcalB [g]W [g]T [g]Waga
produktu[g]
Masa ciała
20-09-2011Wt
godz.08.00
Śniadanie
445 kcal
Cukier biały32,400,007,980,008,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.08.00
Śniadanie
445 kcal
Czarna kawa
4,00rn0,400,600,00200,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.08.00
Śniadanie
445 kcal
Mleko 2%
125,009,0012,004,50250,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.08.00
Śniadanie
445 kcal
Płatki musli
283,208,2448,724,1680,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.11.30
II Śniadanie
197 kcal
Banan197,102,3944,330,72219,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.12.30
Obiad
492 kcal
oliwa z oliwek82,400,000,009,1610,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.12.30
Obiad
492 kcal
Jabłko48,000,2510,950,1696,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.12.30
Obiad
492 kcal
Jaka
152,9013,750,6610,67110,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.12.30
Obiad
492 kcal
Kasza jęczmienna163,503,4534,401,1050,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.12.30
Obiad
492 kcal
Sałatka
45,053,814,970,92150,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.15.00
Podwieczorek
161 kcal
Banan96,301,1721,660,35107,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.15.00
Podwieczorek
161 kcal
Activia waniliowa
65,006,139,750,13125,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.17.30
Kolacja
401 kcal
Chleb wieloziarnisty
191,358,4631,153,6589,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.17.30
Kolacja
401 kcal
Serek wiejski
97,6512,281,864,2893,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.17.30
Kolacja
401 kcal
dżem truskawkowy
111,800,1327,520,0443,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.20.00
Przekąska
92 kcal
Jabłko49,000,2511,180,1798,0054,00kg
20-09-2011Wt
godz.20.00
Przekąska
92 kcal
Marchew43,201,608,160,32160,0054,00kg
Suma [g]1787,85kcal 
71,31275,8940,331888,00 
Średnia [g]105,174,1916,232,37111,0654,00kg
Procentowy udział składników wg wagi [%]
18,4071,1910,41

Procentowy udział składników wg kcal [%]
16,3963,4320,18



Aktywność   fizyczna
2 x 10min Arms z Mel B2 x 10min trening brzucha z Mel B2 x 10min Abs z Mel B 180 min rowerek
czas - 4 h    

Plus 5 min rozgrzewki i 5 min rozciągania :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.