śniadanie
kanapki (papryka z wędliną)
przekąski
kapusta biała i parówki cielęce
obiad
zupa jarzynowa (kapusta biała, marchewka, por, kalafior, fasola, brukselki, papryka, ) zabielana jogurtem naturalnym
kolacja
1/4 makreli, 3 parówki cielęce na ciepło, galaretka mięsna, surówka z warzyw (kapusta biała, papryka, marchewka, cebula) , sos czosnkowy (sama zrobiła jogurt grecki lighit czosnek, sos sojowy, ketchup, sól, pieprz )
dziś jest ok. ale mam naprawdę ochotę zjeść kromkę chleba... :-) ale dam radę ;-)
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.