I śniadanie: 2 kanapki z sałatą, szynką ogórkiem i pomidorem
II śniadanie: serek wiejski z brzoskwinią, ananasem i bananem
obiad: polędwica po dalmatyńsku, warzywa na parze
kolacja: serek wiejski, pomarańcza, orzechy
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
megan292
5 sierpnia 2013, 22:09Tak w skrócie, to najpierw się polędwiczki piecze w całości, potem studzi, kroi na plasterki, soli, pieprzy, dodaje się zmiażdżony czosnek i pietruszkę i dusi na bardzo małym ogniu, na koniec do sosu sok z cytryny. W oryginale podaje się ją z frytkami, ja z nich tym razem zrezygnowałam, wiadomo :)
Aguilerra
5 sierpnia 2013, 21:49super :)