Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
menu 05.08.2013


I śniadanie: 2 kanapki z sałatą, szynką ogórkiem i pomidorem
II śniadanie: serek wiejski z brzoskwinią, ananasem i bananem
obiad: polędwica po dalmatyńsku, warzywa na parze
kolacja: serek wiejski, pomarańcza, orzechy

  • megan292

    megan292

    5 sierpnia 2013, 22:09

    Tak w skrócie, to najpierw się polędwiczki piecze w całości, potem studzi, kroi na plasterki, soli, pieprzy, dodaje się zmiażdżony czosnek i pietruszkę i dusi na bardzo małym ogniu, na koniec do sosu sok z cytryny. W oryginale podaje się ją z frytkami, ja z nich tym razem zrezygnowałam, wiadomo :)

  • Aguilerra

    Aguilerra

    5 sierpnia 2013, 21:49

    super :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.