Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Walczymy dalej :)


Witam Wszystkich.

U mnie wszystko idzie wzorcowo - dieta , jak również ćwiczenia - jedyne co nie gra to moje samopoczucie. Może dlatego, że nie widzę żadnej poprawy... Wręcz przeciwnie, wydaje mi się że jestem większa. To jest dobijające, ale pomimo tego nie poddam się może kiedyś mi się uda heh ...

Obiecałam sobie, że schudnę do 30 mam jeszcze 5,5 roku - trochę jest jeszcze czasu. 

Już koniec tego zamartwiania się :) Ostatnio upiekłam chleb, taki bez mąki  i powiem Wam - JEST PYSZNY!!! - to był mój pierwszy raz i na pewno nie ostatni :)

Mam jeszcze dylemat w związku z wyborem tłuszczu do smażenia. Już nie wiem czy wybrać olej kokosowy czy rzepakowy, a może wybrać masło klarowane . Jestem w kropce. A Wy jak myślicie? 

  • idajuliaantonina

    idajuliaantonina

    19 stycznia 2018, 12:46

    Ja również używam tych trzech olejów do smażenia, bo niektóre potrawy lepiej smakują na k. maśle inne na rzepakowym, nie ma co się bardzo przejmować ;) Chlebek wygląda bardzo smakowicie, wydaje mi się, że czuję jak pachnie <3

    • MamaPrawieFit

      MamaPrawieFit

      19 stycznia 2018, 16:10

      Jest wyśmienity, obawiałam się trochę go , ponieważ ja nie mg się jakoś przyzwyczaić do owsianki ani żadnych posiłków z nimi. Już tyle razy próbowałam i nic

  • BeYou86

    BeYou86

    18 stycznia 2018, 19:03

    Poproszę o przepis na chleb:)

  • bialapapryka

    bialapapryka

    18 stycznia 2018, 17:53

    Chlebek wygląda pysznie. Co do smażenia to ja nie przesadzam. Od czasu do czasu mam olej kokosowy, masło klarowane ale często też smażę na oleju rzepakowym. Np. jajka smażę na maśle klarownym, ale nie uważam tego za jakiś przymus.

  • aenyewe

    aenyewe

    18 stycznia 2018, 15:07

    A ja myślę, że bez przesady. Nie da się być super fit 24/7 i nawet nie ma się po co starać dla dobra własnej psychiki :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.