© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone. Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
mada348
kobieta, 57 lat
cytryna albo przecier pomidorowy - ale już pewnie bigos zjedzony :)
u mnie jak nie zadziałał koncentrat pomidorowy dałam odrobinkę wody spod kiszonych ogórków, nikt nie poczuł że jest coś nie tak, a było kwaśniejsze
Moja babcia dodaje ocet ;D ale teraz nie wiem,czy jabłkowy czy zwykły. i racja z przecierem pomidorowym ,może być lepszy ;)
Ja bym dodała cały przecier pomidorowy Pudliszki co też daje kwaskowość
linda.ewa
9 marca 2013, 22:28cytryna albo przecier pomidorowy - ale już pewnie bigos zjedzony :)
zagadka89
9 marca 2013, 14:30u mnie jak nie zadziałał koncentrat pomidorowy dałam odrobinkę wody spod kiszonych ogórków, nikt nie poczuł że jest coś nie tak, a było kwaśniejsze
uczulonanaswiat
9 marca 2013, 13:12Moja babcia dodaje ocet ;D ale teraz nie wiem,czy jabłkowy czy zwykły. i racja z przecierem pomidorowym ,może być lepszy ;)
anik198627
9 marca 2013, 13:03Ja bym dodała cały przecier pomidorowy Pudliszki co też daje kwaskowość