- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
kobieta, 57 lat
linda.ewa
9 marca 2013, 22:28cytryna albo przecier pomidorowy - ale już pewnie bigos zjedzony :)
zagadka89
9 marca 2013, 14:30u mnie jak nie zadziałał koncentrat pomidorowy dałam odrobinkę wody spod kiszonych ogórków, nikt nie poczuł że jest coś nie tak, a było kwaśniejsze
uczulonanaswiat
9 marca 2013, 13:12Moja babcia dodaje ocet ;D ale teraz nie wiem,czy jabłkowy czy zwykły. i racja z przecierem pomidorowym ,może być lepszy ;)
anik198627
9 marca 2013, 13:03Ja bym dodała cały przecier pomidorowy Pudliszki co też daje kwaskowość