Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
czwartki powinny byc z gumy


a szczególnie ten, kiedy tjutro piatek jest wolny i trzeba zrobic prace z dwóch dni w jeden

a jeszcze nie wiem czy kolezanka przyjdzie bo cos mówiła ze pojdzie na l4 bo nie chce na tym nowym stanowisku pracowac

a zeby było smieszniej , jade z Werka na badania prenatalne wiec z 4 godziny nas nie bedzie

trzymac kciuki aby było wszystko ok

--------

odwyk od wina 70

odwyk od papierosów 87

  • karolcia1969

    karolcia1969

    11 listopada 2016, 13:27

    dobrze, że wszystko ok; oj tak- czwartki są straszne- wracam po 9 godzinach intensywnej pracy wymóżdżona- i jak wrak leżę w łóżku i nie jestem w stanie zrobić nic;

  • _Pola_

    _Pola_

    10 listopada 2016, 15:30

    Trzymam kciuki za córę!

  • kasik04

    kasik04

    10 listopada 2016, 13:22

    Ja mam czwartek luźniejszy i już się cieszę na dłuższy weekend.Powodzenia na badaniach życzę.Dzisiaj jeszcze się pomęczysz ,ale od jutra złapiesz oddech i odpoczniesz 3 dni .Na jutro po wyspaniu zaplanowałaś sobie ułożenie jakiegoś menu dietetycznego, pamiętasz?

  • kitkatka

    kitkatka

    10 listopada 2016, 13:13

    Trzymam kciuki za dobre wieści. Czwartek się rozciągnie. A potem będą 3 dni laby. Pozdrówka

  • lukrecja1000

    lukrecja1000

    10 listopada 2016, 08:39

    Zycze dobrych wiesci na badaniach:-)pozdrawiam Julita

  • zlotonaniebie

    zlotonaniebie

    10 listopada 2016, 07:47

    Kobieta potrafi nawet czwartek rozciągnąć w czasie, my już tak mamy. Powodzenia i na badaniach i w pracy, dasz radę. I pomyśl- jutro wolne, sobota wolna, niedziela wolna. Taki prezent od losu za darmo !! :)

  • izabela19681

    izabela19681

    10 listopada 2016, 07:40

    A co jej da L4? Przecież wróci :)

  • renianh

    renianh

    10 listopada 2016, 07:29

    Podpisuję się pod tą guma a kciuki trzymam .Pozdrawiam serdecznie

  • Zabcia1978v2

    Zabcia1978v2

    10 listopada 2016, 07:01

    Kciuki trzymamy - wiadomo :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.