To odnośnie mojej poprzedniej
notki, bo właśnie zakupiłam
ten sos co do mięsa go
koleżanka używa....No to on
się nazywa 'Ajvar' i jest z firmy
'Podravka'. Jego skład to:
papryka(76%), bakłażany(9%)
ocet, olej, koncentrat
pomidorowy(3%), sól
kuchenna, ostra papryka,
cukier, przyprawy...
No i oczywiście bez
konserwantów!! Jest w
wydaniu ostrym i łagodnym.
Ja zakupiłam i ten i ten. Jutro
mam zamiar wypróbować ten
specyfik i zobaczę, czy też mi
wyjdzie takie pyszne to
mięsko.
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.